×
Uživatel nepřihlášen PŘIHHLÁSIT SE

Rychlá navigace

Rezervujte si termín konzultace pro výběr autosedačky nebo kočárku →Vytvořit rezervaci

Petite&Mars Ubrousky vlhčené SO PURE bambusové bioodbouratelné 56 ks

nahled
Cena:
49 Kč
checkSkladem u dodavatele
hodinyKdy dostanu zboží?
do 3-5 dnů

Miminka jsou ta nejjemnější a nejněžnější stvoření na světě. Jejich pokožka je čistá a jemná a vyžaduje každodenní péči již od narození.

ZOBRAZIT CELÝ POPIS šipka

Potřebujete poradit?

list Chcete se zeptat? Radi Vám pomůžeme. Můžete nám položit dotaz

zpráva U tohoto produktu máme v diskuzi 0 komentářů

Podrobný popis
Recenze a hodnocení
Komentáře a odpovědi
  • Vlhčené ubrousky So pure představují dokonalou čistotu z přírody.
  • Ubrousky jsou vyrobeny z bambusu a obsahují více než 98% vody.
  • Jsou bez parfémů, citlivé k jemné dětské pokožce a velmi měkké a příjemné na dotek.
  • Tento produkt si vybírají rodiče, kteří upřednostňují přirozenou a bezpečnou péči.
  • Jsou neocenitelným pomocníkem doma i na cestách. V uzavíratelném balení naleznete 56 ks ubrousků.
  • Balení po použití jednoduše opětovně uzavřete a ubrousky tak zůstanou mokré a připravené k dalšímu použití.
  • Můžete je používat při přebalování, při jídle, na procházce, na výletě nebo na dovolené, vlastně kdekoli.
  • Kromě čištění po výměně pleny jsou skvělé také pro čištění špinavých ručiček po hře nebo tvářičky po jídle.

Vlastnosti:

  • Počet ks v balení: 56 ks
  • Obsah vody: více než 98%
  • Vhodné od narození
  • Rozměr balení: 23 × 10,5 × 4 cm
  • Materiál ubrousku: bambus
  • Bez parfémů
  • Biologicky odbouratelné, šetrné k životnímu prostředí
  • Pohodlné balení s plastovým uzávěrem, který udrží výrobek déle čerstvý
  • Balení je nutno spotřebovat 3 měsíce od otevření

Kyselina citrónová – citric acid

Kyselina citrónová se přirozeně vyskytuje v ovocných šťávách (například šťáva z citronu obsahuje 5–8% kyseliny citrónové; také lze získat z limetky, malin, brusinek nebo červené řepy). V kosmetice se používá v krystalické podobě. Díky vysoké aciditě se v kosmetických přípravcích používá k úpravě pH produktu i pokožky. Přidává se do anti-aging produktů, kde podporuje peeling a obnovu svrchní části pokožky. Pokožku také čistí, zpevňuje a bojuje proti pigmentovým skvrnám (má zesvětlující schopnosti). Je antibakteriální a antimykotická.

Glycerin

Glycerol je součástí vlastního zvlhčovacího systému pokožky a jako látka specifická pro pokožku je velmi dobře tolerována. V průmyslu se vyrábí jako vedlejší produkt chemické přeměny, například štěpením rostlinných nebo živočišných tuků v glycerinu a mastných kyselin. Dá se získat i z propylenu, vedlejšího produktu při výrobě bionafty. V kosmetice má glycerin silný vazebný účinek na vlhkost a chrání a regeneruje vlastní bariérovou funkci pokožky. Účinně zvyšuje elasticitu pokožky. Jako přísada do povrchově aktivních výrobků (např. některé čistící přípravky) má glycerin také uklidňující účinek a snižuje podráždění a poškození pokožky. Pro výrobky péče o suchou pokožku a pro péči o vlasy je proto glycerin ideální složkou, která zachovává vlhkost a snižuje podráždění.

Sodiun Citrate

Citrát sodný má formu drobných bílých krystalů bez zápachu. Jedná se o sůl kyseliny citrónové, která se získává přidáním hydroxidu sodného do kyseliny citrónové. Nejčastěji má podobu drobných bílých krystalů, ale můžeme se setkat také s jinými formami. Při výrobě kosmetiky se využívá z toho důvodu, že pomáhá snižovat pH emulzí, maskovat jejich výchozí aroma, také působí antioxidačně a je to mírný konzervant. Vzhledem k tomu, že tato látka v běžně používaných koncentracích nepůsobí nepříznivě na lidský organismus, používá se také v kosmetice určené pro děti. Citrát sodný najdeme ve složení šamponů, kondicionérů, čistící i ošetřující pleťové kosmetiky a pod.

Sodium Benzoate

Sodium benzoate je sodná sůl kyseliny benzoové, která se přirozeně vyskytuje v ovoci – brusinkách, meruňkách, jablkách, dále pak v houbách, skořici, hřebíčku a některých mléčných produktech (jako výsledek bakteriálního kvašení) a čajích. Benzoát sodný pro kosmetické účely se vyrábí synteticky. Je schválenou konzervační přísadou v certifikované přírodní a BIO kosmetice. Vyskytuje se v celé řadě kosmetických přípravků.

Decyl Glukosid

Jsou to cukrové povrchově aktivní látky na bázi kokosového oleje a glukózy. Tyto čistě povrchově aktivní látky na rostlinné bázi jsou obzvláště šetrné k pokožce a ekologicky nezávadné z důvodu jejich biologické odbouratelnosti. Mohou se používat v šamponech a sprchových gelech a mají mírné zahušťovací a pěnivé vlastnosti v kosmetických výrobcích, zanechávajíce pokožku jemnou a pružnou. Kromě toho mohou tyto povrchově aktivní látky snížit dráždivý potenciál jiných povrchově aktivních látek, a tak zvýšit kompatibilitu kosmetických výrobků. Mohou být také použity v čisticích prostředcích, které jsou dráždivé pro citlivou pokožku.

Propylene Glycol

Propylenglykol také označovaný jako 1,2-propanediol je syntetický alkohol, který je schopen absorbovat vodu a působí tedy jako humektant v produktech osobní hygieny. Vyskytuje se ve formě bezbarvé kapaliny s nahořklou chutí bez zápachu. Pomáhá snižovat šupinatost a obnovuje vláčnost pokožky. Používá se v různých typech pleťové kosmetiky včetně té dekorativní, šamponech a kondicionérech, parfémech atp. Lze jej získat iz rostlinných zdrojů (fermentací kvasinek). Propylenglykol je považován za bezpečnou kosmetickou ingredienci. U citlivější pokožky (např. ekzematické) může způsobovat mírné podráždění.

Prozatím nebyly vloženy žádné recenze!
Odeslat komentář
Chci se také na něco zeptat
Prozatím nebyly vloženy žádné komentáře!